На нашім кухонному столі в спеціальній підставці ‘ коштує ніж для нарізки хліба. Цей усі права захищені 2001-2005 ніж зробив і подарував татові його друг - народний умілець. У ножа масивна дерев’яна ручка ясно-коричневого кольору й широке блискуче лезо, яким хліб ріжеться легко й рівно. Ручку ножа прикрашає вигадливе різьблення - скандинавський орнамент, що перетворює звичайний столовий прилад у теперішній твір мистецтва. Я завжди ріжу хліб тільки цим ножем, тому що він дуже зручний, гарний і гостро наточений
Для того щоб правильно нарізати хліб, потрібно взяти ніж у праву руку, а лівою рукою підтримувати буханець. Лезо ножа повинне дивитися вертикально долілиць, тоді нарізані шматочки хліба будуть рівними й однаковою товщиною. Я дуже люблю різати хліб для всієї сім’ї до сніданку, обіду або вечері
Збережи - » Ніж для нарізки хліба(діловий опис) . З'явився готовий твір.